Verwarming en ventilatie

Alt Text

Voor verwarming en ventilatie van uw woning of bedrijfspand kiezen wij bij voorkeur voor duurzaamheid. Kiezen voor duurzaam is kiezen voor kwaliteit. Duurzame gebouwen zijn in de regel economisch efficiënt, milieuvriendelijk en zuinig met natuurlijke hulpbronnen. Met het installeren van de juiste verwarming draagt u daaraan bij. Wij selecteren bovendien met zorg bijpassende ventilatie, omdat uw gezondheid bij ons op de eerste plaats komt.

 

 Verwarming

Wij verzorgen de volledige verwarming van uw pand. Van het aanleggen van centrale verwarming, tot vervanging en onderhoud. De door ons geleverde duurzame kwaliteit kenmerkt zich onder andere door onze keuze voor energiezuinige cv-ketels van Atag en Vaillant, en door de materiaalkeuze voor leidingen en radiatoren. Verder zorgen wij ervoor dat iedere ruimte apart te verwarmen is, en dat uw woning of bedrijfspand via één systeem wordt voorzien van warm water.

Wat betreft stijlen is er een heleboel mogelijk. Denk bij het kiezen voor radiatoren niet alleen aan de standaard geribbelde modellen, maar laat u ook eens inspireren door de designradiatoren in onze showroom. Daarmee geeft u uw woonkamer, badkamer of kantoor een onderscheidende en moderne uitstraling.

Ventilatie

Een goede ventilatie is essentieel. Het zorgt voor een uitstekend binnenklimaat in huis en dat is noodzakelijk voor uw gezondheid. Hoe hoger het isolatieniveau van uw woning, hoe belangrijker het is om deze goed te ventileren. Sommige mensen denken dat dit ten koste gaat van de warmte, maar dit is zeker niet het geval. Een goed geventileerde ruimte bevat minder vocht en is daardoor makkelijker op te warmen, zodat warmteverlies verwaarloosbaar is.

Wij selecteren met zorg de juiste ventilatie voor u. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Hierbij kunt u denken aan WTW (warmteterugwinning) gebalanceerde ventilatie, CO2 gestuurde ventilatie en centrale afzuigsystemen voor keuken, badkamer en toilet. Welke ventilatiekeuze er ook gemaakt wordt, uw wensen en gezondheid staan bij ons voorop.

 

Onderhoud

Is uw verwarmingsinstallatie toe aan onderhoud? Bij Schwagermann Maasdijk hebben we meer dan veertig jaar ervaring met verwarming en ventilatie in alle voorkomende vormen. Onze geschoolde monteurs komen graag bij u langs voor controle en een onderhoudsbeurt, zodat u veilig kunt genieten van uw cv-ketel en toebehoren.

Duurzame energie

Kiest u voor het duurzaam verwarmen van uw woning, dan profiteert u van vele voordelen. Een aantal van die voordelen zijn:

  • Energiebesparing
  • Kostenbesparing op energie
  • Eerste vereiste voor een gezond klimaat
  • Jarenlang genieten van kwaliteit

Merken cv

Sphinx/Keramag
Vaillant
Atag
Vasco
Jaga
Kermi
Honeywell, Evohomesysteem