Dakbedekking en zink

Alt Text

Geen dak is hetzelfde. Er zijn veel verschillende soorten daken en daarom bieden wij diverse mogelijkheden voor iedere dak. Het is belangrijk om de juiste keuze voor dakbedekking te maken wat betreft veiligheid en duurzaamheid. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlang ervaring in dit vakgebied. Zij geven u een onderbouwd en eerlijk advies wat betreft dakbedekking en andere opties, precies passend bij uw smaak, de gewenste toepassing en uw budget.

Duurzaamheid

De keuze voor duurzaamheid is vooral een keuze in kwaliteit. Met duurzame dakbedekking verliest uw woning minder warmte, zodat u minder hoeft te stoken. Op deze manier bent u zuiniger met natuurlijke hulpbronnen. Dat is goed voor het milieu en het is economisch veel efficiënter.

Duurzame gebouwen blijken op lange termijn waardevast te zijn voor zowel beleggers, eigenaren en gebruikers. Daarom werken wij alleen met de beste materialen en isolatie voor dakbedekking.

Lood en zink

Zink wordt tegenwoordig weer steeds vaker gebruikt als dakbedekking. Als toepassing komt zink veel terug in dakgoten, hemelwaterafvoeren, dak- en wandbekleding. Ook bij felsdaken, roefdaken en losangesdaken zien we zink als veelgebruikt materiaal. Om daken waterdicht af te sluiten is lood een uitstekend hulpmiddel.

Voor de juiste toepassing van materialen als lood en zink moet u bij een ervaren vakman zijn. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het vakkundig vervangen van loden loketten en loodslabbes in gevels en schoorstenen. Onze vakmannen zijn niet echter alleen bedreven in het werken met lood en zink, zij werken ook met moderne materialen en gerenommeerde merken zoals Rhepanol, Renolit, Hertalan EPDM, zelfklevende bitumen en IKO Carrara.

Reparatie en onderhoud

Is uw dakbedekking lek of toe aan onderhoud? Wij zorgen ervoor dat uw dak vlot en vaardig wordt hersteld. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor een periodieke inspectie aan daken en goten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Door te kiezen voor ons vakmanschap kiest u voor kwaliteit. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van een duurzaam dak.

Ruim veertig jaar ervaring

Schwagermann Maasdijk heeft meer dan veertig jaar ervaring in het werken met dakbedekkingen, lood en zink. U kunt daarom gegarandeerd rekenen op kwaliteit en vakmanschap.

  • Kennis van zaken én daken
  • Traditionele bouw of nieuw reflecterend
  • Onderhoud en dakinspectie, ook aan dakgoten
  • Verantwoord volgens de laatste veiligheidseisen
  • Brandveiligheid
  • Zeer nauwkeurige uitvoering
  • Creatief in oplossingen

Merken dakbedekking

Hertalan
IKO
Renolit
Rhepanol
VM Zinc