Laat u inspireren in onze showroom

Alt Text

Bezoek onze showroom aan de Bandijkweg 40 in Maasdijk en raak geïnspireerd door diverse mogelijkheden voor uw sanitair. Laat u verrassen door bijzondere objecten en handige inrichtingen voor kleine vertrekken. Neem dit mee bij het ontwerpen van uw eigen woonwens.

 

Sanitair

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Wilt u uw toilet renoveren? Of heeft u andere aanpassingen in gedachten? Bezoek gerust onze showroom en laat u inspireren. Binnen vindt u diverse mogelijkheden voor uw badkamer en toilet. Bekijk de verschillende opstellingen voor grote en kleine ruimtes, en bedenk wat er mogelijk is in uw woning. Loop rustig rond en doe inspiratie op voor bijvoorbeeld inloopdouches en baden. Kijk naar onze opties voor staande en hangende toiletten, of koop alvast badkamermeubels die bij uw interieur passen. Verder hebben we diverse toilet- en badkamermeubelen voor utiliteitsgebouwen. In onze showroom vindt u bovendien een breed scala aan tegels voor natte ruimtes.

Comfort en Veiligheid

Wanneer u in uw badkamer of toilet meer veiligheid en comfort wenst, hoeft u geen afstand te doen van mooi design. Wij bieden u een assortiment dat ergonomie en esthetica in gelijke mate combineert. Een groot pluspunt op het gebied van douchecomfort is bijvoorbeeld de zitmogelijkheid. Zittend douchen is namelijk buitengewoon comfortabel en veilig. Zo bieden wij tal van mogelijkheden die zorgdragen voor uw welzijn.

 

Vrijblijvend advies

Voor gratis en vrijblijvend advies loopt u gerust eens onze showroom binnen. Onder het genot van een kop koffie neemt één van onze ervaren medewerkers uw wensen door. Al uw vragen over sanitair, verwarming, ventilatie, installatie en dakbedekking kunt u aan ons voorleggen. Wij bieden u een luisterend oor en vormen uw ideeën om tot uitvoerbare plannen met een duidelijk budget. Maakt u liever van tevoren een afspraak? Laat het ons weten, dan reserveren wij tijd voor u.

Showroom

Openingstijden
Maandag 13.00 – 17.00
Dinsdag 09.00 – 12.00 / 13.00 – 17.00
Woensdag 09.00 – 12.00 / 13.00 – 17.00
Donderdag 09.00 – 12.00 / 13.00 – 17.00
Vrijdag 09.00 – 12.00 / 13.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00

Waar kunt u op rekenen

Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring in de installatiebranche. Voor het installeren, repareren en onderhouden van onder andere sanitair, verwarming en dakbedekking zijn wij daarom uw aangewezen partner. U kunt bij ons rekenen op:

  • Geschoolde vakmensen
  • Meer dan veertig jaar ervaring
  • Kennis van materialen en systemen
  • Monteurs beheersen alle disciplines
  • Gedegen installaties voor jarenlang onbezorgd profijt
  • Lid van Uneto-VNI
  • Uitstekende garanties en service

Projecten

Portfolio Image

Badkamer nieuwbouwwoning

badkamer installatie sanitair
Portfolio Image

Doucheruimte

badkamer installatie sanitair
Portfolio Image

Badkameraanpassing Kwintsheul

badkamer installatie sanitair