Installatie en onderhoud

badkamer-installatie

Als het gaat om installatie en onderhoud is één ding duidelijk: maatwerk is onze standaard. Wij verzorgen onder andere drinkwater- en gasinstallaties, sanitaire installaties en een juiste opvang plus hergebruik van hemelwater.

Kiezen voor Schwagermann Maasdijk is een garantie voor jarenlang onbezorgd profijt van installatiewerk in en rondom uw woning. Bij alle uitvoerende werkzaamheden staan veiligheid en duurzaamheid voorop. Daarom werken wij alleen met kwaliteitsmerken.

installatie-buizen-afvoer

Ventilatie

Een goede ventilatie is essentieel. Het zorgt voor een uitstekend binnenklimaat in huis en dat is noodzakelijk voor uw gezondheid. Hoe hoger het isolatieniveau van uw woning, hoe belangrijker het is om deze goed te ventileren. Sommige mensen denken dat dit ten koste gaat van de warmte, maar dit is zeker niet het geval. Een goed geventileerde ruimte bevat minder vocht en is daardoor makkelijker op te warmen, zodat warmteverlies verwaarloosbaar is.

Wij selecteren met zorg de juiste ventilatie voor u. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Hierbij kunt u denken aan WTW (warmteterugwinning) gebalanceerde ventilatie, CO2 gestuurde ventilatie en centrale afzuigsystemen voor keuken, badkamer en toilet. Welke ventilatiekeuze er ook gemaakt wordt, uw wensen en gezondheid staan bij ons voorop.

Veilig en efficiënt

Iedere installatie is maatwerk. Wij verzorgen de juiste invulling van uw wensen, afgestemd op uw woning en budget. Elke werkzaamheid voeren wij uit volgens een efficiënte en vooraf opgestelde planning. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze medewerkers werken altijd op grond van de huidige normeringen en veiligheidseisen. Wij zijn lid van Techniek Nederland, waardoor we voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Met Schwagermann Maasdijk geniet u van eersteklas kwaliteit en uitstekende garanties op uw installatie.

 

Onderhoud

Een goed onderhouden installatie vertoont minder snel gebreken. Een grondige en periodieke inspectie zorgt voor het tijdig opmerken van kleine schades. Deze mankementen worden vervolgens direct gerepareerd, zodat grote problemen en torenhoge reparatiekosten u bespaard blijven. Onze geschoolde vakmensen hebben kennis van diverse materialen en systemen, en beheersen alle disciplines. Laat het onderhoud en de controle van uw gasinstallatie, waterleidingen, daken, dakgoten en afvoer van uw riolering daarom aan ons over. Met een periodieke controle van deze installaties komt u nooit ineens voor nare verrassingen te staan. Klein onderhoud is zo geregeld door onze vakkundige monteurs.

Kwaliteitsinstallaties

Om zeker te zijn van een duurzame kwaliteitsinstallatie laat u het uitvoeren door één van onze vakmannen. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring met de installatie van:

  • Gasinstallaties
  • Drinkwaterinstallaties
  • Warmwatervoorzieningen
  • Sanitair
  • Afvoertechniek voor riolering
  • Afvoertechniek hemelwater
  • Legionellabeheersing
  • Mechanische en gebalanceerde ventilatie (WTW)

Merken installaties

De Melker legionella beheersing
Duco ventilatie
GEP regenwaterhergebruik
Henco
Rada
Viega
Vsh