Installatie en onderhoud

badkamer-installatie

Als het gaat om installatie en onderhoud is één ding duidelijk: maatwerk is onze standaard. Wij verzorgen onder andere drinkwater- en gasinstallaties, verwarmingen, en een juiste opvang plus hergebruik van hemelwater. Ook dragen wij zorg voor het onderhouden van uw cv-ketel, zodat u deze jarenlang veilig kunt gebruiken.

Kiezen voor Schwagermann Maasdijk is een garantie voor jarenlang onbezorgd profijt van installatiewerk in en rondom uw woning. Bij alle uitvoerende werkzaamheden staan veiligheid en duurzaamheid voorop. Daarom werken wij alleen met kwaliteitsmerken.

installatie-buizen-afvoer

Veilig en efficiënt

Iedere installatie is maatwerk. Wij verzorgen de juiste invulling van uw wensen, afgestemd op uw woning en budget. Elke werkzaamheid voeren wij uit volgens een efficiënte en vooraf opgestelde planning. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze medewerkers werken altijd op grond van de huidige normeringen en veiligheidseisen. Wij zijn lid van Uneto-VNI, waardoor we voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Met Schwagermann Maasdijk geniet u van eersteklas kwaliteit en uitstekende garanties op uw installatie.

 

Onderhoud

Een goed onderhouden installatie vertoont minder snel gebreken. Een grondige en periodieke inspectie zorgt voor het tijdig opmerken van kleine schades. Deze mankementen worden vervolgens direct gerepareerd, zodat grote problemen en torenhoge reparatiekosten u bespaard blijven. Onze geschoolde vakmensen hebben kennis van diverse materialen en systemen, en beheersen alle disciplines. Laat het onderhoud en de controle van uw cv-ketel, gasinstallatie, waterleidingen, daken, dakgoten en afvoer van uw riolering daarom aan ons over. Met een periodieke controle van deze installaties komt u nooit ineens voor nare verrassingen te staan. Klein onderhoud is zo geregeld door onze vakkundige monteurs.

Kwaliteitsinstallaties

Om zeker te zijn van een duurzame kwaliteitsinstallatie laat u het uitvoeren door één van onze vakmannen. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring met de installatie van:

  • Gasinstallaties
  • Drinkwaterinstallaties
  • Warmwatervoorzieningen
  • Sanitair
  • Afvoertechniek voor riolering
  • Afvoertechniek hemelwater
  • Legionellabeheersing
  • Mechanische en gebalanceerde ventilatie (WTW)
  • Centrale verwarming (uitsluitend cv-ketels van Atag en Vaillant)

Merken installaties

Viega
Vsh
GEP regenwaterhergebruik
Rada
De Melker legionella beheersing