Sanitair en badkamers

Alt Text

Wilt u ander sanitair of badkamer? Schwagermann Maasdijk verzorgt de renovatie of aanpassing van het sanitair, toiletten en badkamers. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en uitvoering van een geheel nieuwe badkamer. We gaan met u om tafel om uw wensen door te nemen, zodat uw sanitair is voorzien van alle gemakken.

 

Ontwerp en realisatie

Om succesvol aan uw wensen te voldoen is een luisterend oor belangrijk. Daarom komen we eerst bij u thuis om de huidige ruimte op te meten en uw wensenpakket door te nemen. Bij het ontwerpen denken we mee in het praktisch gebruik. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd nodig om uw gehele badkamer te renoveren als u alleen het bad wilt vervangen voor een douche, omdat we hier eenvoudigere en elegante oplossingen voor in huis hebben.

Bij iedere renovatie, aanpassing of wens voor nieuw sanitair, maken we een ontwerp voor de juiste uitstraling passend bij uw woning. U ontvangt daarna vrijblijvend een offerte.

Installatie en levering

Na het bepalen van de werkzaamheden gaan onze experts bij u aan de slag. Wij leveren en installeren te allen tijde zelf badkamers en sanitair, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen. Bovendien werken wij enkel met gerenommeerde merken en staan we steevast garant voor de juiste nazorg. Omdat ons betrokken team zelf alles uitvoert, bent u verzekerd van een uitstekende garantie. Alle ruimtes die wij afbouwen, beschouwen we als een visitekaartje. Dat is oogstrelend comfort voor u, en een mooie verrassing voor uw gasten.

Bekijk onze Projecten voor diverse voorbeelden van tevreden klanten.

Service en kwaliteit

Voor duurzaam sanitair en comfortabele badkamers kunt u op ons rekenen. Wij nemen het gehele traject uit handen. Als u een beroep op ons doet, staan wij garant voor:

  • Ontwerp en realisatie (uitvoering)
  • Installatie in eigen beheer
  • Complete levering
  • Luisterend oor
  • Onderscheidend door een veelzijdig en betrokken team
  • Vrijblijvend gesprek en offerte
  • Meer dan veertig jaar de allerbeste kwaliteit

Merken sanitair en tegels

Bette
Bisazza glasmozaïek
Clou
Elise Badmeubelen
Emco
Geberit
Geesa
Gigacer
Grohe
Hansa
HansGrohe / Axor
Hotbath
Hüppe
Instamat
Jadacare
Keuco
Laufen
Looox
Mutina
Revoir Paris
Sanibell
Sealskin
Sunshower
Vasco
Villeroy & Boch